A 10 éves Anitát édesanyja allergiás panaszok miatt vitte el egy ismert természetgyógyászhoz. A biorezonanciás készülékkel végzett állapotfelmérésnél derült ki, hogy Anitát erős geopátiás sugárzás éri, be kell méretni a fekhelyét.

A helyszínen megállapítottam, hogy az ágy valóban nagyon rossz helyen volt. Hartmann- és Curry-keresztet, kettős vízérsugárzást és két törésvonalat mértem. Ezek a földsugárzások hosszú évek alatt allergiás panaszokat válthatnak ki.

Megkérdeztem az édesanyát, hogy a kislány szeret-e az ágyában aludni, vagy éjszakánként átmegy a szülők ágyába? Igen, ez az a probléma, amit a bemérés előtt nem akart elmondani. A kislány éjszakánként felébred, fogja a párnáját, és leköltözik a szoba sarkában lévő szőnyegre.

A mama azt gondolta, hogy lánya alvajáró, és nem talál vissza az ágyába. Anita állandóan fáradt, csöndes, zárkózott kislány.

Ha megnézzük a fenti rajzot, láthatjuk, hogy a kislánynak igaza volt, ezért az ágyat a szoba bal felső sarkába helyeztük, oda, ahol eddig a szőnyegen aludt. Látható, hogy a kislány megérezte, az ágya helye nem jó, és ösztönszerűen a tiszta területre húzódott aludni.

A történtek óta 6 év telt el, azóta is jóban vagyok a családdal, minden évben elmegyek leellenőrizni az ágyakat. Anita azóta nem vándorol éjszakánként, allergiája is elmúlt, kiegyensúlyozott kislány lett.