Gyula egy éven keresztül szívpanaszokkal járta a kórházakat, kardiológiát, ahol különböző kivizsgálásokon esett át. Mindig minden lelete negatív volt. Ő mégis éjjelenként úgy érezte, hogy menten infarktust kap. Rendszeresek voltak az álmatlan éjszakák, szív tájékán szorító érzés és légszomj. Reggelenként hihetetlen fáradtan ébredt. Kimerültsége miatt munkájára sem tudott összpontosítani. Elment egy biorezonanciás állapotfelmérésre, ahol közölték vele, hogy igen erős geopátiás sugárterhelés éri, érdemes lenne megvizsgáltatni a fekhelyét.

Amint a rajzot megnézzük, láthatjuk, hogy a mellkasán Hartmann kereszteződés, Curry-sáv, Szent György- és törésvonal ment keresztül, az ágy környékén elektroszmog volt érzékelhető. Megkérdeztem, nincsenek-e szívproblémái? Van-e éjszakánként erős szívdobogása, szapora pulzusa, szívtájékán szorító fájdalma, nehéz légzése? Minden kérdésemre igen volt a válasz. Van néhány orvos barátja, akik már mindenféle kivizsgálást elvégeztek rajta, de semmit nem találtak. A leletek szerint egészséges, mégis úgy érzi, hogy a halálán van.

Javasoltam, hogy a továbbiakban a másik ágyon aludjon, vagy cserélje meg a két ágyat, és húzza le egészen a falig. Így már sokkal kevesebb a földsugárzás, amit árnyékolással oldottam meg. Néhány nap alatt minden baja elmúlt. Orvos barátainak elmesélte, mi okozta a problémáit, akik ezen ugyancsak elcsodálkoztak. A történtek után igen sok családtagja és barátja keresett meg, hogy náluk is mérjem be a lakást.