(férj jó helyen alszik, a felesége nem)

Gyöngyiék franciaágyának egyik oldala tökéletesen rendben volt, semmi földsugárzást nem találtam, annál többet az ágy másik oldalán. Gyöngyi oldalán Hartmann-sáv, vízér, két törésvonal, Szent György vonal sugárzás volt található.

Elmondtam, hogy a férje jó helyen fekszik, őt viszont hosszában  Hartmann sávsugárzás éri, ami fejfájást, hátfájást, gerincproblémákat okozhat, de a legnagyobb baj, hogy a törésvonal és Szent György vonal az ágy hosszában található, ezek daganatos betegségek kiváltó okai lehetnek. Gyöngyi sírva mondta el, hogy igazam van, mert kétszer műtötték daganatos betegséggel, és jelenleg is kemoterápiás kezelést kap.

Mindig rosszul aludt ezen a helyen, de amint most kiderült, férje sugárzásmentes helyen feküdt, nem voltak egészségügyi problémái, így nem hitt neki.

Az ágyat betoltuk az ajtóval szembeni falhoz, ami ugyan ellenkezik a feng shui szabályaival, de ez alkalommal ezt nem vettem figyelembe, mert így mindketten tiszta térbe kerültek.

Minden évben elhívnak, hogy ellenőrizzem le a fekhelyet, mert az ágy áthelyezése után 7 hónappal teljesen rendbe jött, a mai napig tünetmentes.