Nóra a születése óta még egyetlen éjszakát sem aludt végig. Nem véletlen

Nóra 18 hónapos volt, de még egyetlen éjszakát sem aludt végig. Édesanyja majd összeesett a fáradtságtól. Próbálta máshova tenni a gyerek ágyát, de ott sem történt változás, mert sikerült ugyan azokba a sugárzásokba helyezni a gyerekágyat. Ha a mama nem vette ki az ordító gyereket az ágyból, akkor Nóri az ágyban felállt és ütemesen verte a fejét a falba.

Ezt persze édesanyja nem tudta tovább nézni. Végül kitalálta, hogy amikor a gyerek elkezd sírni, bemászik a gyerek mellé, összekuporodva magához öleli. Így a gyerek megnyugszik.

A mama persze olyan volt már, mint az őszi légy. A gyerek orvosának panaszkodott, aki rögtön azt ajánlotta, hogy az ágyat be kell méretni, mert biztos benne, hogy a gyerek rossz helyen fekszik.

Nórinak sikerült egy teljesen sugármentes helyet találni, ahova azonnal áthelyeztük az ágyát. Édesanyja 3 nap múlva hívott telefonon. Elmondása szerint csoda történt. Az ágy áthelyezése után  már az első éjszakát végig aludta a gyerek, reggel 9 órakor ébredt, s azóta így van minden nap. Végre a mama is ki aludhatta magát.