Hogyan éljünk együtt a földsugárzásokkal?

Bencze Ágnes | Hogyan éljünk együtt a

Kiadó: Bencze Ágnes
Nyomda: Borsodi Nyomda Kft.
Megjelenés dátuma: 2004. szeptember
Oldalszám: 144
Borító: Kötve
ISBN: 963-460-248-7
Ára: 2200 Ft
+ postaköltség

Bevezető

Néhány évtizede, ha valaki azt mondta volna, a Föld sugárzása kedvezőtlen hatást gyakorol az emberre, megmosolyogtam volna. Később magam tapasztaltam meg, hogy igaz. A civilizációs betegségek görbéje meredeken emelkedik, az úgynevezett “korszerű” életmód megköveteli a maga adóját. Emberek halnak meg idő előtt, holott egészségesebb körülmények között még évtizedekig élhetnének.

E könyv megírására akkor határoztam el magam, amikor méréseim eredményei rádöbbentettek arra, egyre több fiatalnál jelentkeznek geopatikus betegségek. Bátorítólag hatottak rám a köszönőlevelek és a karácsonyi üdvözlőlapok, amelyeket eredményes munkámért kaptam. Azután, hogy bemértem fekhelyüket és jó helyen aludtak, az egészségügyi problémák, fájdalmak enyhültek, sok esetben megszűntek. Az ágyak áthelyezése vagy árnyékolása után valóságos csodákról számoltak be.

Ha a közreadott esettanulmányokkal csak néhány száz emberen tudok segíteni – akik továbbadják vagy másoknak is ajánlják a könyv elolvasását -, nem írtam hiába.