Oxigénes víz = több energia, több vitalitás Az ember táplálék nélkül 2 hónapot, víz nélkül 3 napot, oxigén nélkül 3 percet képes élni.

Az oxigén és a víz a legfontosabb szereplője az anyagcsere folyamatoknak és az élet alap elemei. Általában elmondhatjuk, hogy az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével. Oxigénhiányos állapot esetén a sejt szintű anyagcsere folyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje lecsökken. Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvező táptalaj a rákos sejtek  szaporodásához.

 A plusz oxigén megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését. Az oxigénterápiát daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére is használják. A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres.

A mai kor emberének közel egyharmada oxigén hiánnyal küzd. A sejtek oxigén ellátását a sejtmembrán öregedése, az egészségtelen életmód (mint a kevés mozgás, rossz táplálkozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, a stressz ) károsan befolyásolja, ami a sejtek anyagcsere zavaraihoz vezethetnek. Az ember fáradékony, levert lesz, hajlamosabb a betegségekre. Amennyiben a szervezet elegendő oxigénhez jut, növekszik a sejtek energia szintje, nő az ember vitalitása, javul a közérzete.

Kinek ajánlatos a használata:

Mindenkinek, aki vitalitását, közérzetét, teljesítő képességét szeretné javítani, de kiemelten ajánlatos

 • keringési betegségekben szenvedőknek (pl. magas vérnyomás, agyvérzés, visszérbetegségek, tüdő, szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar.)
 • rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként,
 • cukorbetegségben szenvedőknek
 • légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek (pl. asztma, allergia)
 • mozgásszervi-, izületi betegségben szenvedőknek stb.
 • gyomorsav túltengés, fekélybetegség esetében
 • fejfájás, migrénnel küszködőknek,
 • kimerült, nagy stressznek kitett embereknek.
 • intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek,
 • időseknek,
 • sokat mozgó gyerekeknek, akik a nagyvárosok szennyezett levegőjét szívják,
 • sportolóknak,

Miért vásárolna boltokban kapható oxigénes vizet, mikor lehet saját készüléke, amivel bármikor bármennyi oxigénes vizet állíthat elő, a legjobb minőségben?


Gondos előkészítés után, a Pentaqua Kft. megkezdte, a háztartásokban egyre inkább nélkülözhetetlen, Oxigénes vízetkészítő szifonok forgalmazását. Kutatók és kísérletek sora bizonyította az oxigénnel dúsított víz kedvező hatását. A Liss Kft. és Pentaqua Kft. most elérhetővé tette bárki számára.

Az oxigénpatronok, minimum 2000 milligramm! orvosi tisztaságú oxigént tartalmaznak. Érdemes összehasonlítani más oxigénesnek nevezett palackozott italokkal, mert azok lényegesen kevesebb oxigént tartalmaznak. A Palackozott, oxigénnel dúsított vizek, állásukban sok oxigént vesztenek, míg a Pentaqua Kft. által kínált termék, lehetővé teszi a friss oxigénes víz előállítását és azonnali, frissen fogyasztását. Ezzel lehetővé tettük, hogy a hálózatunkba belépő tagjaink, a lehető legdúsabb, oxigénnel telített vizet fogyaszthassák. Örömünkre szolgál, hogy ezzel a lehetőséggel

MAGYAR TERMÉK

kerül forgalomba,

MAGYAR CÉGEK

együttműködése révén.

A LISS Patrongyártó, töltő és forgalmazó Kft. mint gyártó, aPENTAQUA Kft. pedig, mint kizárólagos forgalmazó, az egész országot lefedő értékesítő gárdájával működik együtt. A forgalmazás, kizárólag hálózatos rendszerben történik, boltokban nem. A Pentaqua Kft. létrehozta a Pentaquanet hálózatos klubrendszerét, ahová belépve, a tagok vásárlókártyát kapnak, amin feltüntetjük a nevüket és kódjukat. Az újabb oxigénpatronok vásárlását csak a kártya használatával valósíthatják meg. A vásárlások nyilvántartása után a tagok öt szintig líneálisan jutalékot kapnak. A hálózatunkba belépő tagok számára, egy sor kedvezményt is biztosítunk. A készülék ára: 45.400 Ft (ez tartalmazza magát a készüléket és 24 db patront.

A cserepatron ára: 4.100 Ft / 24 db.

1 db patron 1 liter oxigénes víz készítéséhez elegendő. (1 liter oxigénes víz ára: 170 Ft-ra jön ki, tehát nem drágább, mint egy jobb minőségű ásványvíz, aminek oxigén tartalma nagyon csekély). Az üres műanyag flakonok pedig nem szennyezik a környezetet.

Megrendelhető: Bencze Ágnes 06-30-9000-877
Bővebb tájékoztató: www.pentaqua.hu