
Áldás vagy átok? – A mobiltelefon
Magyarországon megközelítőleg 1, 2 millióan használnak rádiótelefont, melyeket fiatalok és idősebbek egyaránt az ing vagy a nadrágzsebükben hordanak.
A mobiltelefon fiatal találmány, elterjedése mindössze néhány éves múltra tekint vissza. Ez az idő kevés ahhoz, hogy a szervezetre, az egészségre gyakorolt hosszú távú hatását tudományos igénnyel kimutassák. A tudósok azonban figyelmeztetnek, hogy a mikrohullám, különösen az agyhullámokkal találkozva, hatást gyakorol az élő szervezetre és annak legfőbb vezérlőjére, az agyra.Az antenna végén jelentkező ún. kapocssugárzás 800 mikroW/cm2, amely a korábban meghatározott folyamatos sugárzási határérték nyolcvanszorosa!
Ezt tapasztalhatjuk is: amikor hosszabban beszélünk, egy idő után fülünknél melegedést érzünk. Vannak, akik fülzúgásra panaszkodnak, másoknak gyakrabban fáj a fejük, de a rendszeres gyakori használat esetén a hosszú távú emlékezet gyengülést is tapasztalják.
Egy egyetemi professzor szerint a hordozható telefonok egyes szívritmus-szabályozóval élő embereket akár több másodpercre is nagyon súlyos helyzetbe hozhatnak.
A szakemberek az elektromágneses hullámok kétféle hatását különböztetik meg: az ún. termikus és a nem termikus hatást. A termikus hatás azt jelenti, hogy a szervezet elnyeli a hullámok energiáját. A sejtek ennek következtében 0,5-1 fokkal felmelegszenek.
A mobiltelefon káros sugárzása 70-80 cm-es körzetben észlelhető. Az is tény, hogy a mobiltelefon alkalmazásáról gyorsuló világunkban nem mondhatunk le. Legtöbbünk számára immár alapvető munkaeszköz, hatékonnyá teszi üzletünk szervezését, segítségével szorosabb kapcsolatot tarthatunk családtagjainkkal is.
Minderről nem mondhatunk le, de nem kell használatával egészségünket sem kockáztatnunk. Ezért ne lógjon állandóan fülünkön a telefon, ne hordjuk a mobilt zakózsebben vagy szívünk feletti ingzsebben, és ne tegyük a vesénk környékére sem. Lehetőleg táskában hordjuk, és igyekezzünk a beszélgetéseket a minimálisra csökkenteni. Tinédzser gyermekeink a randevúikat ne mobiltelefonon beszéljék meg.
Hasonló a helyzet a hordozható ” vonalas ” telefonnal is. Aki teheti, csökkentse minimálisra ezeken a telefonon folytatott beszélgetéseit, és próbálja vezetékes telefonon vagy személyesen lebonyolítani a társalgást.
– Hiszen nincs is jóízűbb az élő beszélgetésnél.

A mikrohullámú sütő káros hatásai
Régi háztartásokban, különösen falun a lakás egyik legfontosabb része a buboskemence volt, mely azon kívül, hogy melegítette a helyiséget, alkalmas volt kenyérsütésre, főzésre is. A városi lakások konyháiban szintén a legfontosabb helyet foglalta el a tűzhely, amely az egész család főtt étel ellátását biztosította.
Változnak a korok, változnak az igények. A gáz- és villanytűzhely mellett az 1980-90-es években egyre inkább tért hódított a mikrohullámú sütő. Használata egyszerű és könnyű volt, gombnyomásra melegített, főzött. A háziasszonyok a vendégeknek büszkén mutogatták milyen csodálatos készülékük van.
Az eltelt idő alatt megismertük működését és nagyon sok ellentétes vélemény alakult ki jó és rossz tulajdonságáról, hasznosságáról, veszélyességéről.Sokan esküsznek rá, hogy rohanó korunkban a technika mai színvonalán a mikrohullámú sütő használata semmiféle veszélyforrást nem jelent.
Mások viszont, – akik arra is gondolnak, hogy az ételekben meglévő bioenergia hogyan jut be a szervezetünkbe és milyen fontos funkciója van, – azt állítják, hogy a mikrohullámú sütő bizony nem a legegészségesebb.
Azok az ételek amelyeket normál körülmények között főzünk másképp főnek meg, mint az amit a mikroba helyezünk. Hagyományos módon elkészített ételeknél az ételben lévő ép sejtfalak tárolják az életerőt és biztosítják a bioenergiát. Ezek az energiák olyan bioenergetikai információkat tartalmaznak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a táplálékkal bevitt energiát a szervezet megfelelő képen fogadja, felhasználja.
A mikrohullámú sütőben lévő sugárzás másodpercenként 250 millió rezgést bocsát ki mely molekuláris és szubmolekuláris szinten hihetetlen gyors mozgásra készteti a táplálék részecskéit, melynek hatására alakul ki a hő, ami az étel felmelegedését illetve főzését végzi.
A rezgések következtében a sejtfalak, sejtmembránok szétrázódnak, az étel bioenergetikai információi elvesznek, megszűnik a molekuláris bipolaritás, azaz a jin-jang egyensúly, így a szervezet már tulajdonképpen halott energiát kap, ami csak arra jó, hogy az életfunkciók stagnáljanak.
Nagyon sok helyen tapasztaltam, hogy a konyhában ott van ugyan a gáz-, vagy villanytűzhely, mégis a család még az egyszerű kávét is szívesebben melegíti a mikrohullámú sütőben, mint a gázon. Lehet, hogy a későbbiek folyamán ezekért az apró kényelmi szempontokért súlyos árat fogunk fizetni, amikor a szervezetünk az ételt már nem úgy fogja feldolgozni ahogy azt hagyományosan az eltelt évszázadokban tette, hanem gyomor, bél egyéb emésztési problémák, allergiák lépnek fel.
Hiába megyünk az orvoshoz, az széttárja a karját, mondván az Ön leletei tökéletesek! Nem értjük, nem tudjuk mi bajunk van.
Egy elrettentő példával szolgálnék. Egy kismamánál voltam látogatóban és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a párhetes gyermeknek az anyatejet a mikrohullámú sütőben melegítette. Amikor ezt szóvá tettem és felhívtam a figyelmét, hogy véleményem szerint mennyire veszélyes a mikrohullámú sütő, csodálkozó arccal nézett rám és visszakérdezett, tudom-e, hogy a kórházban is az anyatejet az újszülötteknek a mikróban melegítik.
A magam részéről csak azt tudom javasolni, hogy 1 éves kor előtt a gyermeknek ne melegítsenek ételt a mikrohullámú sütőben “lehetőleg később sem” mert a gyermekeknél fejlődési rendellenességek léphetnek fel.
Ha a mikrohullámú sütőt bekapcsoljuk, lehetőleg minél távolabb tartózkodjunk tőle, mert mérhető sugárzása van. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az 1980-as évek közepén én is vettem mikrohullámú sütőt, melyet lelkesen használtam, majd miután megismertem azokat a véleményeket, mely a mikrohullámú sütő veszélyeiről szóltak, a mikro konyhai disz lett, majd eladtam.

BioActive elektroszmog harmonizáló chip
Érzékszerveinkkel nem észlelhetjük. Nem hallható, nem látható, nem ízlelhető, nem szagolható és még csak nem is érezhető: ez az elektroszmog. Ezzel a hétköznapi kifejezéssel jellemezzük az elektromos és mágneses mezők sugárzásait.
A német gyártmányú EnergyLife chip a mozgó elektroszmogot keltő készülékek szmog-hatásának közömbösítésére alkalmas. Az emberi szervezetet érő káros elektroszmog sugárzást harmonizálja.
Gyakorlati alkalmazásának területe a mobiltelefon és a gépjárművekben keletkezett elektroszmog hatásának harmonizálása.
Kevesen tudják, hogy a modern gépjárművekben, ahol szinte már mindent elektronika vezényel, milyen magas az elektroszmog. Miután elindulunk a gépjárművel, helyhez kötötten utazunk az elektroszmogban.
A gépjárműhöz 3 db chip szükséges. Egyet a műszerfalra kell elhelyezni a kormányoszlop mellé, kettőt pedig a két hátsó ajtó vonalában kell felragasztani.
A mobiltelefon káros hatásáról már nagyon sokat beszéltek.
A mobiltelefonra 1 db-ot a telefon hátsó oldalára, az akkumulátorra kell ragasztani.

Gyógyulások a természet segítségével
Magyarország nagyon szép ország, tele természeti szépségekkel, értékekkel, melyek országunkat világszerte ismertté tették.
Nagyon sok olyan természeti kincsünk van, amely vonzza az érdeklődőket. Ilyenek gyógyvizeink is.Dél-Dunántúlon Lentiben a 60-as évek végén a termelőszövetkezet területén len gyárat akartak létesíteni és ehhez a vízellátás biztosítására kutakat fúrtak. A kutakból más-más mélységből különböző hőfokú gyógyhatású vizek törtek fel.
A gyár építése elmaradt, a kutakat lezárták. Később a város vezetősége a vizek hasznosítására fürdőt építtetett, ahol reumás és izületi problémákkal küszködő betegek nyertek enyhülést.
Feltűnő volt a fürdő területén, hogy a szokásos mechanizmuson túl sokkal gyakoribb és intenzívebb volt a gyógyulás mint ahogy az egyéb körülmények között indokolt lett volna.
Bioenergetikai módszerekkel vizsgálatokat végeztünk a gyógyfürdőben és megállapítottuk, hogy a fürdő a Föld csodálatos adományaival is rendelkezik. Ezek pedig a Szent György sugárzások, melyek gyógyító, töltő energiák, az ember csökkent energia szintjét emelik, helyreállítják a legyengült immunrendszert. E földsugárzásokat keleten sárkányáramnak, Angliában Ley vonalaknak nevezik. Ezek a Föld úgynevezett idegáramai.
A földsugárzások évezredek óta ismertek. Régen ilyen helyekre építették a kultikus, vallási központokat. Talán legismertebb az angliai Stonehenge, de ugyan ezen energia mezőkre épültek az egyiptomi nagy piramisok, ilyen a lourdi csodatevő hely. Ismertek Magyarországon is hasonló energia központok, pl: Dobogókő, Vöröskő, Szentbékkálla, vagy Attila domb.
A Lenti gyógyfürdő területén a pozitív sugárzás a fürdő vizével együtt elősegíti a gyors gyógyulásokat. Az itt eltöltött idő gyorsabbá teszi a szervezet regenerálódását, a betegek hamarabb visszanyerik életkedvüket, munkaerejüket.
A fürdőhöz tartozó gyönyörű park területén a Szent György vonalak mentén és azok találkozási pontjainál sétáló utakat építettek, kis pihenő helyeket alakítottak ki. A területet Szent György energetikai parknak nevezték el. Magyarországon, de még Európában sem hallottunk ehhez hasonlóról, ahol a gyógyvíz és a Föld természetes gyógyító sugárzása együtt van jelen és fejti ki áldásos hatását.

Oxigénes víz
Oxigénes víz = több energia, több vitalitás Az ember táplálék nélkül 2 hónapot, víz nélkül 3 napot, oxigén nélkül 3 percet képes élni.
Az oxigén és a víz a legfontosabb szereplője az anyagcsere folyamatoknak és az élet alap elemei. Általában elmondhatjuk, hogy az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével. Oxigénhiányos állapot esetén a sejt szintű anyagcsere folyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje lecsökken. Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvező táptalaj a rákos sejtek szaporodásához.
A plusz oxigén megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését. Az oxigénterápiát daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére is használják. A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres.
A mai kor emberének közel egyharmada oxigén hiánnyal küzd. A sejtek oxigén ellátását a sejtmembrán öregedése, az egészségtelen életmód (mint a kevés mozgás, rossz táplálkozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, a stressz ) károsan befolyásolja, ami a sejtek anyagcsere zavaraihoz vezethetnek. Az ember fáradékony, levert lesz, hajlamosabb a betegségekre. Amennyiben a szervezet elegendő oxigénhez jut, növekszik a sejtek energia szintje, nő az ember vitalitása, javul a közérzete.
Kinek ajánlatos a használata: Mindenkinek, aki vitalitását, közérzetét, teljesítő képességét szeretné javítani, de kiemelten ajánlatos
- keringési betegségekben szenvedőknek (pl. magas vérnyomás, agyvérzés, visszérbetegségek, tüdő, szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar.)
- rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseként,
- cukorbetegségben szenvedőknek
- légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek (pl. asztma, allergia)
- mozgásszervi-, izületi betegségben szenvedőknek stb.
- gyomorsav túltengés, fekélybetegség esetében
- fejfájás, migrénnel küszködőknek,
- kimerült, nagy stressznek kitett embereknek.
- intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek,
- időseknek,
- sokat mozgó gyerekeknek, akik a nagyvárosok szennyezett levegőjét szívják,
- sportolóknak,
- Miért vásárolna boltokban kapható oxigénes vizet, mikor lehet saját készüléke, amivel bármikor bármennyi oxigénes vizet állíthat elő, a legjobb minőségben?