N. Noémi, Szentendre, 2000. április

Noémi ágyát bemérve és a rajz elkészítése után azt kellett mondanom, hogy ez a szoba alkalmatlan alvásra és pihenésre, mert olyan földsugárzások vannak, melyek daganatos betegségek kiváltó okai lehetnek. Itt aludni nem lehet.

Az elmondottak után Noémi sírva kapta le parókáját, nézzem meg, hogy néz ki, daganatos beteg, levették az egyik mellét, és sugárkezelést kap. A Kékgolyó utcába járt kezelésre, ahol kezébe akadt egy könyv a földsugárzásokról. Ott olvasta, hogy a földsugárzások is kiváltó okai lehetnek a ráknak.

Ismerőse ajánlására keresett meg engem. 15 éve alszik ezen a helyen, de soha nem tudta kipihenni magát. Szerencsére volt egy másik szoba is, ahol földsugárzásmentes helyet találtam. Ide helyeztük át az ágyát.

Egy év múlva ismét hívott, ellenőrizzem le a fekhelyét. Nagyon jól alszik és kipihenten ébred, de most már óvatos. Találkozásunkkor nem ismertem meg. Meghízott, gyönyörű haja nőtt, jól érzi magát, tünetmentes.

Azóta jó pár év eltelt, de minden évben elhív egy ellenőrzésre, mert meggyőződése, hogy a nagy bajt a fekhelyének köszönhette