Piroska gyereket szeretett volna, de minden próbálkozásuk ellenére nem esett teherbe, lombikbébi-beültetéssel is próbálkoztak, ami szintén sikertelen volt. A beavatkozások után otthon feküdnie kellett, de minden esetben elvetélt.

A rajz alapján láthatjuk, hogy a lombikbébi beültetése után hónapokon át az ágy jobb oldalán feküdt. A kismedence tájékát érte a Hartmann- és Curry-kereszteződés egy vízérrel párosulva, mely meddőséget okozhat, ezért a lombikbébik beültetése után mindig elvetélt.

Piroska édesanyja volt az, aki erősködött, és lányának többször elmondta, hogy mindennek okozója a földsugárzás lehet, nézessék meg a fekhelyet. Természetesen az előzményekről én mit sem tudtam, az ágy bemérése után közöltem, hogy az észlelt földsugárzások gerincproblémákat, meddőséget okozhatnak.

A fekhelyet nem lehetett máshova helyezni, ezért az árnyékoláshoz folyamodtam. Miután „tiszta térben” feküdt, a következő, az ötödik lombikbébi-beültetés már sikerrel járt. Boldogan hívott fel telefonon, hogy 1997 februárjában gyönyörű kisfia született.

Azóta építkeztek, új házban laknak. Az ágyakat már az én tanácsaim alapján helyezték el. 2000-ben minden orvosi segítség nélkül újabb egészséges baba született.